Mozaïek Random Small Black Gray Lava/Riverstone 30X30 Cm (Prijs Per 1M²) Mozaiektegels

Mozaïek Random Small Black Gray Lava/Riverstone 30X30 Cm (Prijs Per 1M²) 107071442 Mozaiektegels kopen

 Mozaiektegels kopen

Stabigo Mozaïek Random Small Black Gray Lava/Riverstone 30×30 cm (Prijs per m2)
De Random Small mozaïek bestaat uit hele fijne steentjes van ruim een centimeter bij een centimeter. De fijne steentjes brengen een hele andere sfeer aan de ruimte dan tegels van 50×50 cm. De mozaïek ziet u veel terugkomen in een toiletruimte en badkamers als sfeerwand of in een nis. De matjes zijn niet alleen te gebruiken in de sanitair ruimtes, maar ook voor andere doeleinden. Meubels worden er mee beplakt, verwerkt in schilderijen en voor andere creatieve ideeën.
Afhankelijk van de kleur van de voeg die u gebruikt kunt u nog meer sfeer creëren. Een lichte voeg met donkere steentjes laat de mozaïek veel meer spreken dan lichte steentjes met een lichte voeg. Andersom geldt dat natuurlijk precies hetzelfde. Neemt u dezelfde kleur voeg als bij de andere tegels in de ruimte, of kiest u voor een kleur dat goed past bij de mozaïek.
De Lava/Riverstone mozaïek bevat steentjes met een hoogte van 10 mm. Lava/Riverstone is een natuur product dat water kan absorberen. De steentjes hebben een absorptie van 7.25%. Het is daarom belangrijk om het natuursteen goed te impregneren met een impregneermiddel. Door te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper.
Let op! Overgebleven mozaïek tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is.
Inhoud & specificaties:
Materiaal: Lava/Riverstone
Afmeting: 30x30cm
Dikte: 10mm
Kleur: Antraciet
Alleen voor binnenshuis
Water absorptie: 7.25%
Prijs is per 1m2
Gewicht per doos: 22kg
Aantal stuk per doos: 11 stuks
Bestel de mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

Stabigo Mozaiektegels

Antraciet
Ean 8719304176930
SKU MEGA106893

Lava/Riverstone
30x30cm

3 tot 5 Werkdagen

500
Mozaiektegels

Stabigo

Antraciet
30x30cm
10.00

EUR

Lava/Riverstone

Actieprijs vandaag : 79.00 Euro

Ga naar Mozaïek Random Small Black Gray Lava/Riverstone 30X30 Cm (Prijs Per 1M²)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *