Mozaïek Random Black Gray Lava/Riverstone 30X30 Cm (Prijs Per 1M²) Mozaiektegels

Mozaïek Random Black Gray Lava/Riverstone 30X30 Cm (Prijs Per 1M²) 107071673 Mozaiektegels kopen

 Mozaiektegels kopen

Stabigo Mozaïek Random Black Gray Lava/Riverstone 30×30 cm (Prijs per m2)
De Random mozaïek bestaat uit verschillende maten steentjes die horizontaal en verticaal zijn gelegd. Door het speelse effect brengt u op een leuke manier sfeer in de ruimte. Mozaïek wordt niet alleen gebruikt als nis in de badkamer of toiletruimte, maar ook voor korte wanden, losse strook (horizontaal of verticaal) op de wand of op de vloer. Er zijn ook andere doeleinden waar mozaïek vandaag de dag voor wordt gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het beplakken van schilderijen, meubels en andere creatieve projecten.
Afhankelijk van de kleur van de voeg die u gebruikt kunt u nog meer sfeer creëren. Een lichte voeg met donkere steentjes laat de mozaïek veel meer spreken dan lichte steentjes met een lichte voeg. Andersom geldt dat natuurlijk precies hetzelfde. Neemt u dezelfde kleur voeg als bij de andere tegels in de ruimte, of kiest u voor een kleur dat goed past bij de mozaïek.
De Lava/Riverstone mozaïek matjes bevatten steentjes met een hoogte van 10 mm. Lava/Riverstone is een natuur product dat water kan absorberen. De steentjes hebben een absorptie van 7.25%. Het is daarom belangrijk om het natuursteen goed te impregneren met een impregneermiddel. Door te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper.
Let op! Overgebleven mozaïek tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is.
Inhoud & specificaties:
Materiaal: Lava/Riverstone
Afmeting: 30×30
Dikte: 10mm
Kleur: Grijs
Alleen te gebruiken voor binnen
Water absorptie: 7.25%
Prijs is per 1m2
Gewicht per doos: 22kg
Aantal stuk per doos: 11 stuks
Bestel de mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

Stabigo Mozaiektegels

Grijs
Ean 8719304177098
SKU MEGA106897

Lava/Riverstone
30×30

3 tot 5 Werkdagen

500
Mozaiektegels

Stabigo

Grijs
30×30
10.00

EUR

Lava/Riverstone

Actieprijs vandaag : 79.00 Euro

Ga naar Mozaïek Random Black Gray Lava/Riverstone 30X30 Cm (Prijs Per 1M²)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *